Artdeco

Tilbake

ARTDECO BRONZING: MARRAKESH SUNSET

1/6
 Forrige bilde Neste bilde

Årets bronzing-kolleksjon fra Artdeco bringer oss til eksotiske og spennende Marokko. Inspirasjonen er hentet i den vakre byen Marrakesh - en by som faktisk har tilnavnet "Gullbyen"... Derfor er sommerens makeup-kolleksjon for 2012 perfekt for deg som ønsker en gyllen og fantastisk glød!

Kolleksjonen med navnet "Marrakesh Sunset" gjenspeiler gullbyen til det perfekte - både fargemessig og på design. Fargepaletten er en kombinasjon av klassiske bronsjetoner med fargesprakende og vakre innslag av korall og turkis. Nettopp disse fargene har vi også sett spradende på catwalken for denne sesongen.

Sommerens hotteste mønster er Paisley. Flere av Marrakesh Sunset-produktene har Paisley-mønster på etuiet, men også som eksklusivt avtrykk i selve sminken.

Skap en hverdagslig eller uttrykksfull make-up med sommerens hotteste farger og produkter. Velg blant solpudder, highlighter/glødpudder, blusher, øyeskygger, lipglosser og neglelakker. Også etuiene (Artdeco Beauty Boxes) har fått nytt design i denne limited edition-kolleksjonen.